info@ng-solutions.gr
2641 022888

Covid-19

Covid-19

Posted by: ntekasng
Category: Uncategorized

Αγαπητοί συνεργάτες
Μετά τα τελευταία μέτρα σχετικά με την πανδημία του COVID-19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η NG SOLUTIONS  ΝΤΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  συνεχίζει να παρέχει της υπηρεσίες,  υποστήριξης των πελατών, από απόσταση με τη χρήση εργαλείων απομακρυσμένης διαχείρισης και τηλεφωνικά  και αντιμετωπίζει όλη την κατάσταση κάνοντας το καλύτερο δυνατό.

Έχουμε λάβει όλα τα δυνατά μέτρα και τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατέψουμε τους εργαζομένους μας και να παραμείνουμε πλήρως λειτουργικοί ως εταιρεία.  Οι εργαζόμενοι της εταιρείας βρίσκονται σε λειτουργία γραφείου , με τη βοήθεια της πληροφορικής και της λογιστικής υποστήριξης απευθείας από το γραφείο.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι για την ασφάλεια όλων  διακόπτουμε την λειτουργία του φυσικού καταστήματος Εθν. Αντιστάσεως 100 για να συμβάλλουμε, ως όλοι οφείλουμε, στον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Σίγουρα θα παρακολουθούμε στενά όλη την κατάσταση της αγοράς και θα προσπαθούμε έτσι ώστε η αρνητική επιρροή και οι συνέπειες της πανδημίας να μας επηρεάσει μακροπρόθεσμα το λιγότερο δυνατόν.

Προς το παρόν, ευχόμαστε σε σας και στις οικογένειές σας να παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς. Ελπίζουμε ότι ως μία παγκόσμια κοινότητα θα μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε αυτή τη πανδημία και να επιστρέψουμε σύντομα όλοι στην κανονική μας ζωή.

Author: ntekasng

Leave a Reply